Nyheter

Skien Moske fordømmer terroren som skjedde på fredagen på New Zealand

mars 17, 2019

SDN

2019-03-16

Vi i Skien Moske fordømmer terroren som skjedde på fredagen, på New Zealand og våre tanker er med de pårørende, deres familier og bekjente. Vi ber til Gud om at han gir dem den høyeste rank i Paradiset og tålmodighet til de etterlatte. Islamofobi er et stigende problem og dette terror angrepet på muslimer viser akkurat dette. Terroristen gikk ut av sin vei for å drepe uskyldige mennesker, kun fordi de valgte å tro på Gud og hans budskap. Selv om dette skjedde på den andre siden av jordkloden, er sannsynligheten for at dette kan skje i Norge like stor. Derfor sier vi NEI til ekstremisme og fremmedfrykt og kjemper for å få tiltak for handlinger som disse. Terroren gjør oss ikke svakere og vil heller ikke stoppe oss. Sammen er vi sterkere!